Sivut

22.11.2015

Kakkosluokkalainen!

Viime viikon sunnuntaina, 15.11 oltiin BATin kisoissa Ojangossa ja nyt ollaankin sitten kakkosluokkalaisia! Tuomarina oli Henri Luomala ja rata oli suht simppeli ja kiva. :) Kepit on nyt ollut se meiän (mun) ongelma ja yritinkin olla mahdollisimman huomaamaton radalla, mikä nyt ei ehkä kannata mutta puhtaasti mentiin kepit. Neljäs sija ja nousu kakkosiin, superia!



18.11 oltiin taas treeneissä, jossa treenattiin suorituksen jatkoa suorasta putkesta ja tehtiin myös rataa. Lisäksi pystyi toisena treeninä tehdä keppejä. Aluksi putkitehtävä meni vähän niin ja näin, olin välillä suoraan Deen linjalla ja jalat olivat muutenkin aika solmussa, mutta lopuksi kun tehtiin rataa se oli ihan tosi hyvä! Keppejä myös treenailtiin ja eihän niissä mitään ongelmaa ollut...

Eilen, 21,11 olin Nean ja Jokun kanssa Hyvinkäällä HSKK:n kisoissa kakkosluokan debyytissä ja tuomarina Anne Viitanen. Radat oli aika haastavia, varsinkin meille kepeiltä jatko. Ensimmäinen rata oli hyppyrata ja hyl. Jätin Deen vähän huonosti lähtöön ja sitten juostiin ensimmäisen esteen ohi ja sen jälkeen väärälle esteelle.. Kepeistä jätti alkupäästä välin menemättä, mutta loppu onnistui, jee! Tokalla radalla keskeytin kepeille ja kolmannelta nolla, luva ja voitto! D oli tosi hyvän tuntuinen koko radan ja kepitkin meni todella hyvin, kun en vaan itse jäänyt himmailemaan!



Tänään, 22.11 jatkettiinkin sitten oman seuran kisoissa kahden radan verran. Tänään jopa vaikeampia ratoja kuin eilen. Ekalta radalta 15vp, mutta sujuva ja tuntui hyvältä! Eka virhepiste tuli puomin ylösmenokontaktilta (!!), toinen kepeiltä (murr..) ja kolmas tuli kiellosta, kun jäin jälkeen. Keinu alkaa vihdoin olla meillä kondiksessa, huh!



Toka rata oli myös haastava ja sieltä hyl, kun lähdettiin vähän eri suuntiin.. :) Mutta kepit onnistuivat taas!!



Nyt ei ookkaan kahteen viikkoon kisoja, eikun keppejä treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti