Sivut

11.10.2016

Vuoden välein on hyvä päivitellä!

Heipähei taasen, 11kk kulunut viimepäivityksestä. No, nyt on uusi bannerikin blogiin tehty joten josko tämä tästä taas!

Paljon on (taas) tapahtunut. On noustu kolmosiin, tehis loppui, uusi ryhmä talvikaudella ja on myös saikkuiltu. Viimeisiä tehistreeniä seuraavana aamuna D ontui merkittävästi lenkillä. Kuitenkin mitä enemmän liikkui ontuminen väheni. Oltiin levossa n.viikko, jonka jälkeen käytiin Tytin hierottavana Koirien hyvinvointikeskuksella ja syy löytyi. Koira oli vaan niin jumissa.. Nyt ollaan käyty säännöllisin väliajoin Tytillä ja koira on kunnossa! Ei mennyt kauaa kun Deelle iski niin kauhea ripuli, että oli pakko lähteä eläinlääkäriin. Nesteytyksen, 200€ laskun ja lääkkeiden jälkeen sekin hoitui. Olin syöttänyt Deelle pari kuukautta eri ruokaa ja kun vaihdoin takaisin Racineliin loppuivat nekin ongelmat, Eli nyt ei ole suunta kuin ylöspäin. :)



Toukokuussa HSKH:n kisoissa noustiin myös kolmosiin ennen ongelmia, jee! Ajatus oli, että nyt äkkiä kolmosen kisoja alle, ettei iske rimakauhu, mutta yllämainittujen syiden takia seuraavat skabat skabailtiin vasta elokuun puolessa välissä. Ei ollut niissäkään nollat kaukana, rima alas ja oma tyhmä ohjausvirhe.







Nyt treenaillaan hallikausi myös ryhmässä, kiva päästä taas pitkästä aikaa valvovan silmän alle. Ensiviikolla suunnataan myös toisiin 3-luokan kisoihin, kun startataan kotikisoissa 3 starttia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti